JAPONIA 2016

Tutaj znajdziesz treści (artykuły i filmy), które powstały w wyniku naszych dwóch podróży do Japonii w 2016 roku. Pierwszy wyjazd miał miejsce w lutym – były to wyspy archipelagu Okinawa (Okinawa-honto, Zamami-jima); drugi wyjazd miał miejsce w sierpniu, podczas Obon – wyspy Honsiu, Kiusiu, Sakurajima i Yakushima (Tokio, Kamakura, Osaka, Kioto, Himeji, Kagoshima, Sakurajima, Yakushima, Beppu, Kobe).

Okinawa: Tomari Iyumachi Fish Market i surowy niemrożony tuńczyk (Naha)

By |2023-06-27T17:06:59+02:0002.03.2016|Kategorie: Podróże, Japonia 2016, Japonia 日本, Kuchnia japońska, Kuchnie Azji, Okinawa 沖縄, Podróż kulinarna|Tagi: , , , , , , , , |

Okinawa: Tomari Iyumachi Fish Market. Myślałam, że już mnie nic nie zaskoczy po wizycie na tokijskim Tsukiji-shijō, największym targu rybnym świata (przeczytaj naszą relację [...]

Możliwość komentowania Okinawa: Tomari Iyumachi Fish Market i surowy niemrożony tuńczyk (Naha) została wyłączona

Nocleg w hotelu kapsułkowym w Japonii – relacja z pierwszej ręki

By |2019-07-30T14:24:15+02:0001.03.2016|Kategorie: Noclegi w Japonii, Japonia 2016, Japonia 日本, Okinawa 沖縄, Podróże, Podróże po Japonii|Tagi: , , , , , , , |

Kto śledził moją lutową podróż na Okinawę na naszym Facebooku, ten wie, że w tym roku po raz pierwszy nocowałam w tzw. hotelu kapsułkowym (jap. カプセルホテル, czyt. kapseru hoteru). Pewnie nie raz o nich [...]

Możliwość komentowania Nocleg w hotelu kapsułkowym w Japonii – relacja z pierwszej ręki została wyłączona
Przejdź do góry