Podcast o Japonii №18 (Gotowanie po japońsku + Konkurs!). Gotowanie potraw kuchni japońskiej może być bardzo proste. Podczas naszego spotkania LIVE udowodniliśmy to – Aśka przygotowała na żywo coś prostego i smacznego, a przy okazji trochę opowiedziała o japońskich składnikach i przyprawach. Ogłosiliśmy też konkurs, w którym do wygrania były książki pt. Japoński rok od kuchni, wydane i ufundowane przez Wydawnictwo Kirin. Ten podcast to zapis audio spotkania i dyskusji na żywo (live) z dnia 19.09.2020 roku. Poniżej znajdziesz też link do nagrania video.
Podcast Spreaker
Podcast o Japonii №18
(Gotowanie po japońsku + Konkurs!)
Subskrybuj
Informacje dodatkowe
- Tutaj obejrzysz zapis video: Gotowanie po japońsku na żywo.
- Japoński rok od kuchni – recenzja empiryczna (sprawdzamy przepisy!)
- Info o konkursie fotograficznym „Tabemono 2020”
- Strona sklepu Wydawnictwo Kirin, gdzie można kupić książkę Japoński rok od kuchni
- Największa grupa dyskusyjna w polskojęzycznym internecie nt. podróży do Japonii: Japonia budżetowo – tanie podróżowanie – zadaj pytanie lub zaproponuj temat kolejnego podcastu!
P.S. Tutaj znajdziesz pozostałe odcinki z serii Podcast o Japonii na blogu.