Podcast o Japonii №18 (Gotowanie po japońsku+ Konkurs!)

By |2023-08-08T16:45:46+02:0019.09.2020|Kategorie: Podcast o Japonii, A!zjem - podcast kulinarny o kuchni azjatyckiej, btth live, Japonia 日本, Japońskie potrawy których trzeba spróbować, Japońskie składniki, Kirin, Kuchnia japońska, Kuchnie Azji, Podcast Byłem tu. Tony Halik., Podcast Japonia, Podcast kulinarny, Podcast o Japonii LIVE (video), Podróż kulinarna, Post sponsorowany, Przepis, Przepisy na dania kuchni japońskiej, Przepisy na proste dania japońskie|Tagi: , , , , , , , , , , , |

Podcast o Japonii №18 (Gotowanie po japońsku + Konkurs!). Gotowanie potraw kuchni japońskiej może być bardzo proste. Podczas naszego spotkania LIVE udowodniliśmy to – Aśka przygotowała na żywo coś [...]

Możliwość komentowania Podcast o Japonii №18 (Gotowanie po japońsku+ Konkurs!) została wyłączona

Kuchnia japońska: natto – najbardziej kontrowersyjna japońska potrawa?!

By |2023-08-07T16:22:31+02:0002.05.2017|Kategorie: Kuchnia japońska, Japonia 日本, Japońskie potrawy których trzeba spróbować, Japońskie składniki, Kuchnie Azji, Podróż kulinarna|Tagi: , , , , , , |

Natto – najbardziej kontrowersyjna japońska potrawa?! Natto (a w zasadzie nattō), czyli ciągnąca się sfermentowana soja, to według wielu obcokrajowców najbardziej obrzydliwa potrawa w japońskiej kuchni. A co takiego obrzydliwego jest [...]

Możliwość komentowania Kuchnia japońska: natto – najbardziej kontrowersyjna japońska potrawa?! została wyłączona
Przejdź do góry